En smuk pige erotiske noveller

Min mand og jeg havde det ellers godt sammen. Det gik op for mig, at jeg faktisk ville ønske, at det var mig selv, der lå og slikkede Maja. Lørdagen efter havde Maja og jeg aftalt efter vi skulle lave noget god mad og hygge os med en god film. Det blev ikke den sidste gang, vi var i swingerclub. Du skal smage din egen kussesaft, mor, sagde hun og blev ved med at kysse mig og bevæge tungen rundt i min mund. Du bliver tændt ved mine berøringer og ved tanken om hvad jeg vil gøre ved dig. Du tager nu for første gang min pik i munden og sutter som om du aldrig har lavet andet. Antal visninger 15593, udgivet den 00:01:07. Lige fra Maja var lille havde vi haft vores hyggeritual på sofaen under et tæppe. Jeg fandt min weevibe frem og begyndte at føre den ind i hendes våde fisse, mens jeg med min tunge legede med hendes klit. Det giver et stød igennem os begge og jeg finder hurtigt åbningen med mit dunkende pikhoved. Kan du lide, når din lille Maja- pige sutter på dine brystvorter?, spurgte hun med et smil. Majas øjne lyste op: Kunne du lide at se på det? Kom ind og læg dig på sengen, sagde Maja. Det var tydeligt at det var noget Tanja tændte på, for hun stønnede voldsomt mens hun suttede løs på min klit og sikrede, at we viben meget præcist ramte mit g-punkt.

Tantrisk massage københavn gay massage københavn

Hun har arvet sin mors store bryster og hvis jeg selv skal sige det ret flotte figur. Hun fik tilbage med samme mønt, og inden længe havde jeg fingeren oppe i røven på hende. Lidt efter lidt fandt hendes tunge længere ned ad min krop og gik på opdagelse. Nu var det så min tur til at få med We viben. Og det tog ikke lang tid, før vi lå og slikkede fisse på hinanden. Hej, jeg hedder Hanne. Efter middagen tog vi vores rødvinsglas med ind i stuen og satte os til rette i sofaen foran fjernsynet. Og tydeligvis også sine forældres lyst til sex. Jeg lagde mig på ryggen og Tanja førte We viben op i min ualmindelig våde fisse, det føltes dejligt men da hun med sin fantastiske tunge begyndte at lege med min klit, var jeg lige ved at eksplodere. Nu kunne mændene ikke holde sig længere, og vi kneppede alle i firkant til den store guldmedalje og i alle mulige stillinger. Og så af med alt tøjet, kommanderede hun. Jeg kan lide både piger og drenge. Den første gang vi var sammen med hende, havde ham og jeg holdt en super romantisk middag og hun var så min overraskelse til ham, sidst på aftnen.

en smuk pige erotiske noveller

historier og noveller som er insendt af vores brugere. Hun besvarede det lidenskabeligt. Hun fik et glas rødvin og vi satte os alle tre i sofaen, for lige at hilse på hinanden, men her skinnede hendes professionalisme klart igennem, for hun gik lige på og hårdt. Hun fortalte, at Mikael, Sarah og hende sommetider lavede en trekant. Vi havde gode fælles venner og et godt og varieret sexliv. Sex er uden tvivl en af de vigtigste ting i et parforhold, hvis du spørger mig og det var da også en af de første ting, jeg gjorde klart da jeg mødte min mand for 7 år siden. Det var fantastisk frækt at ligge og slikke sin egen datters kusse. Jeg blev vildt liderlig af at se hende tage min mand ned til roden, hun tog ham helt ned i halsen og han tog fat i hendes hår og begyndte at kneppe hende i halsen, han. Hun er sød, smuk og mere end almindelig god til sex og så kan hun virkelig tage pik, i alle huller, hvilket min mand sætter stor pris. Det var det frækkeste, jeg nogen sinde havde oplevet. Jeg er ret varmblodig af natur, så jeg må da indrømme, at jeg også kom til at synes, at det var ret dejligt. Jeg havde lyst til at tage på hendes store flotte bryster, men jeg lod være. Lige inden han kom tog jeg hans nosser i munden mens jeg kørte to finger på Tanjas klit, det var helt fantastisk at mærke de to komme og få den første forløsning.


Dr licens afmelding privat sxe pik


Hvad var det, du så? Tanja har nogle dejlige store bryster og jeg elsker at lege med dem og begyndte nu at sutte på hendes brystvorter. Hun lod sin tunge en smuk pige erotiske noveller gå på vandring og begyndte at kysse og kramme mine store bryster. Jeg lader pikhoved røre din klitoris. Jeg kunne ikke holde en kraftig stønnen tilbage. Jeg var helt forpustet og kunne næsten datingsite dubai gratis sex kontakt advertenties ikke få ordene frem. Du trykker underlivet tilbage mod min pik som langsomt glider lidt ind i din stramme lille fisse. Jeg vågner et stykke tid efter ved at du er væk, men jeg kan hører dig på badeværelset. Jeg mærker, jeg rødmer, endnu ikke vant til at min krop reagerer så åbenlyst, og endnu ikke afklaret med, at andre opdager min liderlighed. Nu går den snart på mig.
New sorority slut sucks dick on first day of class.